Следвайте Гласове в ТелеграмЧисто нова далавера на Промяната“ обяви депутатът от

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЧисто нова далавера на Промяната“ обяви депутатът от
Коментари Харесай

Делян Добрев: Чисто нова далавера - кабинетът дава 662 млн. лв. на свои фирми за фотоволтаици

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Чисто нова спекулация на " Промяната " “ разгласи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Кабинетът приготвя да раздаде над 662 милиона лв. на авансово известни компании за произвеждане на зелена сила макар предходната възбрана на Народното събрание. Делян Добрев разгласява обявата на страницата си във Facebook:

„ Министерски съвет през вчерашния ден са пуснали грантова скица за фотоволтаици с акумулатори по ПВУ. Това е нещо, което Народно заседание забрани с преднамерено решение по-рано тази година. Ще дадат 265 372 950 лева на свои компании като първа фаза. Общо с останалите етапи ще си раздадат 662 432 375 лева за фотоволтаици и акумулатори. И то в случай, че този бранш е задоволително печеливш и без поддръжка! Нещо повече, съгласно критериите могат да аплайват единствено компании с активи за над 60 млн евро за предходната година. Тоест в поканата можеше да напишат и имената на компаниите.

Няма по-нагла и по-нагласена скица. Явно листата по териториалните проекти ще се добави и от други пепейски компании.

И забележете, обявата е оповестена тихомълком в петък вечер в 20:56 часа! По тъмна доба – ей по този начин се работи транспарантно. Честита ни смяна! “

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР